Fokozott jólét az idősebb emberek, akik továbbra is szexuálisan aktív

0
1498
Fokozott jólét az idősebb emberek, akik továbbra is szexuálisan aktív

A szex egy fő eleme intim partnerségek, de gyakran hajlamos arra, hogy sokkal kevésbé gyakorlott az előzetes régi. Mindazonáltal, az előnyöket ez a tevékenység lehet különösen fontos ez a nép.

Eleme a szex

Eleme a szexA szex egy fő eleme az intim kapcsolatokra, de általában kevésbé gyakorolja, a haladás régi. Egy angol kutatás rávilágított arra, hogy mennyire van ténylegesen jelentős csökkenése, a szexuális tevékenység körében az 50-59 éves, valamint a 80-as években, valamint a felett, mind a fiúk (a 94.1%, hogy 31.1%), mint a nők (a 53.7% – ról 14,2% – os; Lee et al.). A gyakori technika közösülés, amely nagyobb, mint 2-szer havonta, kapcsolódik számos előnye van a wellness, a fizikai, a pszichikai, valamint a szex-el kapcsolatos él a pozitív (érteni, mint gyakori a férfiaknál, kellemes női) volt kapcsolatos, hogy a csökkentett árak a korai halál.

A vezető lakosság, annak ellenére, hogy a láthatóság egy csepp tisztelet a rendszeresség, nem érdekli a szex még mindig jelen van. Továbbá, az előnyöket szex lehet a konkrét értéket a lakosság, mivel több tárgy, hogy a problémák a fizikai, mind a lelki egészség, wellness, mert a kor halad, hogy negatív hatással a wellness.

A kutatás a közelmúltban megjelent Szexuális Gyógyszer, Smith, valamint munkatársai (2019) ténylegesen kivett a megvalósítható szervezet közötti szex, valamint a tapasztalat, wellness, elismert, mint az érzelmi wellness, örömöt, pozitív kilátások egy hatalmas például az idős emberek Angliában.

Információ a tanulmány a férfiak, mind a nők 50 év felett éve

Információ a tanulmány a férfiak, mind a nők 50 év felett éveA tanulmány információk nyerték az angol Longitudinális Tanulmány az Öregedés (ELSA), egy hosszanti végzett kutatás a hím éves kor felett 50 éve, amelynek célja, hogy a megértés az öregedés eljárás. A résztvevők elkészült a gyűjtemény által végzett felmérések azt jelenti, hogy a számítógépes rendszer vonatkozó különböző stílusok, beleértve az SRA-Q (a Szexuális Kapcsolatok, valamint a Tevékenységek is sor kérdést, használt vizsgálata több összetevője van a szexualitás, amely a rendszeresség, a szex (szexuális kapcsolatok, maszturbáció, simogatás, puszi, majd simogatja) vonatkozik, amely vonatkozásában a szexuális teljesítményt, nyugtalanság, valamint a szex-el kapcsolatos teljes elégedettség, valamint a CAPS-19 (Kontroll, a Szabadság, önmegvalósítás, valamint Öröm), használt értékelése, többek között a pontok, a tapasztalat, a jól-lét. Végül megnéztük tényezők potenciálisan zavaró, mint például a jelenléte krónikus betegség, az állam a dohányos, valamint a rendszeresség, az alkohol fogyasztás. Szerepeltek a vizsgálatban összesen 3045 férfiak, valamint a 3834 nők éves kor között 50, valamint a 89 év, amelynek nagy részét az volt, sze, vagy együttélő (74% a férfiak, valamint a 60% – a nő).

A végén a tanulmány kimutatta, hogy a férfiak továbbá a nők, akik szexuálisan aktív során a 2014-ben számolt be egy jobb érzés, az egészségügyi, valamint élvezet az életben, mint azok, akik nem voltak államokban. Hasonlóképpen téve, hogy azok között, akik szexuálisan aktív, magasabb frekvencia, a simogatás, a csók, valamint a dörzsölés volt kapcsolódó növelte a wellness mindkét nem esetében, míg egy emelt rendszerességgel szex kapcsolatos kapcsolatok társult nagyobb wellness srácok.

Az érzés, lelki közelsége, hogy a társa közösülés során kapcsolatban állt egy nagyobb örömöt az életben mindkét nem esetében, míg azok, amelyek arról számoltak be, problémák, vagy a problémák tekintetében a szex-el kapcsolatos működik ténylegesen is beszámolt, hogy csökken a tapasztalat, a jól-lét. Végül hangsúlyozta, hogy az emberek elégedettek a szexuális életükkel jelentette, hogy a jobb felhasználói tapasztalat egészségügyi, azonban ez az összefüggés nem volt megerősítve, a nőstények.

A kutatási eredmények, hogy a szexuális aktivitás pozitív, társul egy jobb wellness élmény

A kutatási eredmények, hogy a szexuális aktivitás pozitív, társul egy jobb wellness élményAz eredmények kiemelkedett a kutatási tanulmány Smith, valamint munkatársai (2019) támogatást az az elmélet, amely szerint a szex pozitív, az összefüggő nagyobb élmény, a wellness. Ez a szervezet lehet tisztázni a különböző eljárások: kétségtelen, hogy említésre került, hogy a gyakorlatban a szexuális tevékenység társul egy sokkal jobb az egészségi állapot is, ennek eredményeként növelte a jól-lét. A 2. terület, a szexuális tevékenység vezet kiadás endorfin, ami viszont okoz érzés, az ecstasy, valamint a boldogságot a közösülés után. Továbbá azok, akik szexuális közösülés a társ dolgozzon ki egy magasabb lelki közelsége, egy tényező, amely maga is csatlakozik a tapasztalat, az egészség. Végül, a szexuális tevékenység, továbbá tekinteni, mint egyfajta edzés, ami közismerten értékes hatások, fizikai, valamint a mentális jól-lét.

Annak ellenére, hogy a jelenléte egy szervezet közötti szex, valamint kedvező élmény, a wellness-mind a jelenlegi, mindkét nemnél, sok összetevője van a szexualitás sokkal erősebben kapcsolódó jól, hogy a férfiak, mint a nők. Ez annak tulajdonítható, hogy a létezés a különbségek a helyét a szexualitás között hím: sőt, ha a kezdeti frekvencia közösülés játszik nagyobb jelentősége, az utolsó, az alkatrészek, a szexualitás kapcsolódik az intimitás, valamint gyulladás extra alapvető, hogy az érzés, a wellness nagyon éreztem.

A negatív hatása az egészségre dolgozott ki a jelenléte problémák vagy kérdések tekintetében a szex-el kapcsolatos működését a lakosság kell vezetni azokat, akik foglalkoznak a fizikai, mind a lelki wellness az idős, hogy megszabaduljon az elfogultság, amely szerint, ebben az életszakaszban, a szex hiányzik. Vágy egy beszélgetést, az előnyöket szex során öregedés segítséget nyújthat ez a nép, hogy meghódítsa a szabványok preconditioned, valamint elvárása, hogy a természet, a szexualitás, idősebb korban, hozza őket, keresztül kísérletezés különböző szex, nagyobb érzés, az egészség.