Hogyan legyünk boldogabbak, egészségesebbek és hatékonyabbak 21 nap alatt

0
1636
Hogyan legyünk boldogabbak, egészségesebbek és hatékonyabbak 21 nap alatt

Tehát azt kívánja, hogy jobb, egészségesebb is sokkal hatékonyabb?

Tehát azt kívánja, hogy jobb, egészségesebb is sokkal hatékonyabb?Nem kell mindig várni, hogy a nagy határozatokat az új évben, hogy átalakítsa az életét: meg lehet csinálni, minden pillanatban. Még az arcát útmutató végtelen, s kis szabadidőm, nehéz felismerni, hogy hol kezdjem.

A megfelelő program önfejlesztés, az időtartama 21 nap célja, hogy az egyének, amelyek nagyon elkötelezett. Tartalmaz néhány jó gyakorlat az, hogy egy nagy különbség, ha lehet kezdeni megfigyelni, egy csomó feladatot, hogy számos minket, valószínűleg el kell halasztani, valamint hosszadalmas.

Akkor kezdődik minden hétfőn kell befejezni a tevékenységét a meghatározott nap, lehetőleg. Javasoljuk, hogy indítsa el ezt a kihívást, legalább egy másik személy, úgy, hogy élvezni fogja olyan jól tartani minden egyéb kontrollált. A következő fülek vissza, alaposan, a nap is a tudomány, amely fenntartja. Ez egy továbbfejlesztett változata, egy split Drake Baer ténylegesen hozzájárult ahhoz, hogy a felkészülés az előző verzió.

Hiszed, vagy más módon, akkor 60% – a az amerikaiak nem használja a fogselymet mindennapi. Azonban ez az alapvető módszer a szájhigiénia megtisztítani a fogakat, valamint a rágó szövetek emléktábla, biztosítva a fogai, ahogy öregszel, hogy minimalizálja a fogászati kiadások. Egyes kutatások ténylegesen is található, hogy a fogselyem kapcsolódik egy kedvezményes veszélye, szívprobléma, cukorbetegség, valamint a demencia. Ha az emberek között, aki nem használja a fogselymet, ma pedig a megfelelő nap kezdődik csinálja gyakran.

Pontosan hogyan lehet, hogy a rutin?

Pontosan hogyan lehet, hogy a rutin?A Stanford pszichológus B. J. Fogg csak az egyik elsődleges kutatók a kialakulását gyakorlat. Az eredmény minden munkáját: fogselymet egy foga csak.

Ha próbál, hogy készítsen egy rutin, ez hasznos lehet kezdeni a keresetet, mint apró, mint lehetséges, a rutin, minimális kivitelezhető. A lényeg, hogy ő azt állította, Fogg, hogy a kap keretében a tevékenységet a nap, szemben futtatni, hogy a kiválóság minden egyes alkalommal. Ezen a módon a feltételezve, hogy működik az összes viselkedés, amelynek eredményeképpen szintén foglalkozik a fogselymet, akkor is, ha fogselyem használata során a száját, lesz még sokkal jobb.

A gyakorlat a legközelebbi pont van szükségünk, hogy egy csoda gyógyszer. Fokozhatja a szív egészségének, a memória, a többi is a szexuális teljesítményt, többek között. Hasonlóképpen csak egy kis edzés jelentős előnye van. A kutatás azt mutatja, hogy a futás 5-tíz perc egy nap adhat években az élet, akkor is, ha most kifejlesztett ez a gyakorlatban, meg tudod csinálni.

Egy edzés 7 perces időközönként lehet, hogy egy nagy különbség, de ugyanígy a hosszadalmas gyakorlatok, nyilván, nagyon pozitív. A titok az, hogy megtalálja a módszert, a képzés, hogy képes lesz arra, hogy hűséges maradsz. De nincs az a kár, hogy a kiindulási egy unalmas.

Pszichológusok vizsgálták, az évek száma, “a levélírás értelmes” vagy a lapban a nehéz pillanatok az életed. Megtalálták, hogy pár perc napló fokozza minden kis dolog az állapotban, hogy a test immunrendszerét mutatja ki a hatékonyság. A kutatók a pszichológia következetesen ellenőrizni, hogy fenntartása értékeli lap javíthatja a wellness.

Ez is segíti a munkát: tanulmány a Harvard Szolgáltatás Iskolában felfedezték, hogy a hatálya alá tartozó egyének, akik munkájuk növelte a teljesítményét, 23% – kal.

“Amikor az emberek a lehetőséget, hogy a tükör, tapasztalt növekedést, hogy self-hatékonyság” azt állította, Francesca Gino, professzor, a Harvard Üzleti Főiskola. “Tényleg úgy érzed, sokkal inkább abban, hogy meg tudja szerezni az eredmények is, ennek következtében sokkal több erőfeszítést bele, hogy mit csinálnak, s azt is, hogy ők mit felfedezni”.

Azután, mint egy eleme ez a tapasztalat az élet javulás, próbálja meg, hogy az tükrözze a napot. Te is élj a mának megfigyelni a feladatok várnak rád, meg is kezdődik, hogy a feladatok azok, amelyek előkészítése. Ha úgy érzed, hogy hiába a napló hasznos, fenntartása fel.

Kezdjük valamit, ami csak most, a mai élet: felülvizsgálat egy könyvet.

Kezdjük valamit, ami csak most, a mai élet felülvizsgálat egy könyvet.Mivel a történet? Egyes tudósok a pszichológia azt mondta, hogy megnéznek egy történet segít fejleszteni az interperszonális készségek, valamint a módosítás néhány korábban azt javasolja, hogy az olvasás lehet javítani együttérzés.

Bár más tudósok már elutasította a koncepció, hogy az elemzés át egyenesen, értesítjük, hogy még mindig érdemes elmenni oda, hogy egy egyedi felülvizsgálatára.

Egyes vezetők a Barack Obama Költség Gates annyira, mint Elon Musk, minden bizonnyal a kínálat minden ötletet, könyvek, hogy nézd meg, mindig álló, a könyvek, hogy azt hiszik, lehet, hogy a támogatás a látogatók sokkal jobban ismeri a világon. Mint egy egész, így ahhoz, hogy egy más szempontból a dolgokat … különben is, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a szüneteltetés az on-line világban, amely elnyeli, valamint sidetracks.

Olvassa el ugyanazt a könyvet, mint egy haver vagy egy partner segít fenntartani a helyes utat (mint minden módszer fellendítése az élet, hogy továbbra is ebben a listában), mint maga után, hogy beszéljek veled, hogy megbeszéljük, mikor véget ért fel. Akkor az lesz, hogy felvidít egy csoport olvasás-feltételezve, hogy minden bizonnyal marad, hogy nézze meg, ahogy kell.
Ha belegondolsz, a hálózat a hívás, akkor nagy valószínűséggel hiszem, hogy egy kávét, vagy egy ital egy lehetséges ügyfél, cég vagy tanácsadója az előnye, hogy a foglalkozása. Még akkor elveszítheti az előnyös kapcsolatok fejlett belül a hivatal.

Ahelyett, hogy elfogyasztott ebéd a workdesk, vagy egy jó barát, egy beszélgetés között a megértését is, hátha elmegy, hogy szerezzen valamit enni veled.

Beth Weissenberger, az edző cég, a csapat Handel oldotta vezetők az olyan cégeknek, mint a General Electric, valamint a New York Times, megmutatják nekik, hogy pontosan hogyan kell tájékozódni a politika, a hivatal az optimális termelékenység, valamint a siker. A szabályzatokat a hivatal nem javaslom, pletykás, valamint az irányítást, azt állította, Weissenberger. Kell koncentrálni struktúra érdemi kapcsolatokat egyének körül egész nap.