Miért fogytál le? Az egészséges test mindig vékony, nem fordítva.

0
1659
Miért fogytál le Az egészséges test mindig vékony, nem fordítva.

Az az egyén, aki természetesen egészséges, kiegyensúlyozott, vékony, mindig!

Az az egyén, aki természetesen egészséges, kiegyensúlyozott, vékony, mindig!Még nem állította, hogy egy személy, aki sovány, az egészséges, kiegyensúlyozott következtében a vékony. Egyes esetekben az ellenkezője igaz. Én soha nem elégedett, ugyanakkor a téma, hogy kövér vagy, hogy észrevehetően egészséges, energikus, valamint jelentősen a típus.

Ezek a valóság az empirikus eredmény a megfigyelés, illetve a vizsgálatok napi, amely minden egyén szabad a hiedelmek, táplálkozási, valamint a klinikai útmutató bármilyen típusú, kedves, valamint az egyház vonzza közvetlenül, hogy hozzon létre saját javaslat az erős kérdés kezdeni, hogy mesteri a hipotézis konkrét radikális változás az életmód: a csepp súlya van, hogy először meg akarom gyógyítani a nyugtalanság, amely, gyakran kritizálják slackly, valamint deresponsabilmente korban, vagy még inkább tudatosan, a testmozgás hiányával.

A valóság az, hogy fáj, de kellemetlenségeket számos fajta, működési hiányt, valamint különböző wellness aggályok gondoltam egy időben csak általánosságban, majd a szokásos tartózkodási helye, valamint általában jóváírásra, hogy bizonyos feltételek idiopathiás a szabványos gyógyszeres kezelés, mint allopátiás, azok a feltételek, a második: az eredmény beltéri helyeken duzzadt a szervezet immunrendszere a reakció, hogy az működni a csendes, valamint a fokozatos lemorzsolódás által vállalt a keretek, a test által a káros vegyi anyagok, valamint a mérgező anyagok vannak jelen jogellenesen belül élő mikroorganizmus.

A mérgezés szerves aláássa az alapjait az egység, a Lét, mint a szivárgás a földalatti víz rontja a ház. Ha szeretné, hogy lefogy az egészséges, kiegyensúlyozott azt jelenti, hogy szükséges, hogy elsősorban a méregtelenítés, hiszen a zsír tárolása méreganyagok a szervezetben, mielőtt a plusz energia forrás: hogy a test, rendkívüli esetben a szükségesség hatalom … hogy lehet egy hiba, hogy a kínálat az egész egy Gyors– bevétel energiát zsír, igaz, hogy a gyártók a sejtbomlás a károsodás a sejtek, amelyek a régi, törött, vagy beteg.

Az erényes természetesen abba az irányba, egészségügyi alapján a kiutasítás szennyező anyagok, csepp súlya is visszaszerezze a a biológia, az anyagcsere-folyamat, valamint a természetes élettani vagy morfológia, a test, míg a tömeg kezelése önmagában nem nyújt a wellness: a, ezért a következő, meg is tartja, csak egy következetes elvonón aktív test végzett a területen, táplálkozási, élettani, ettől slim le.

Miért slim le? Egy EGÉSZSÉGES, KIEGYENSÚLYOZOTT test folyamatosan SOVÁNY, még NEM fordítva.

Miért slim le? Egy EGÉSZSÉGES, KIEGYENSÚLYOZOTT test folyamatosan SOVÁNY, még NEM fordítva.Ott is a “Sovány Nem Egészséges”: ő/ő minden bizonnyal nagy valószínűséggel a típus megfelel-e olyan terület, diéta terv, és/vagy gyakran hajlamosak a ketogén, eszik, magas fehérje a szervezetben betöltött maradékot a húgysav keletkezett felesleges, kezdve az asszimiláció emésztési az étrend fehérje, az Ammónia exogén eredő rothadás a gyomor-aminosavak, a megmaradt ételek, egészséges fehérje, húsevők, vagy a növények rosszul szívódik fel, vagy indigeriti.

Plusz a húgysav pedig az Ammónia, a test acidifies, demineralizza, irritálja az ízületek, valamint a sejtek, megrontja a membránok is fekély a test szerveit. Azt mondta, a gyakori viselkedés, hogy lefogy keresztül kihasználva egy etetés majdnem kifejezetten fehérje méreganyagok ugyanakkor az egész test acidificandolo, továbbá azt mutatja, hogy a méregtelenítés készült, átfogó, a természetes szöveti anyagcsere, valamint a sejt, az egyetlen módszer szerves lehet, hogy zsírégető végső harmonikus, egészséges, egy szóval: az a természetes.

Persze, van, hogy a make-up a Testsúly mint egy tünet, a benne rejlő pedig abszolút probléma az általános egészségi állapotára, az azonban bizonyos, hogy a létezése bőséges kövér tekintettel az emberi egyének bármilyen típusú, kora, neme, azt jelzik, hogy egy állam a toxémia, vagy mérgezés: tény, hogy az anyagcsere-folyamat a védelmi, annak érdekében, hogy méregteleníti a szervezetet, a sziget a sav, ami nem működik, hogy megszabaduljon a veszélyes anyagok a véráramba, a áthelyezésével, a külső területeken a test által átalakítva őket zsírok (lásd a javulás a trigliceridek a cukor nem hasznosuló, eredő hiányában metabolization a cukorral, finomra hangolt, vagy szétfőtt, ami történik, azért, hogy az a telítettség, a glikogén boltok), vagy tartja őket a kövér magát. A zsírszövet használni, mint egy elvetése földre, arra törekszik, hogy semlegesítse, valamint korlátozza a kockázata, hogy ezek a mérgező anyagok; így a szervezet megpróbálja eltávolítani a mérgező képviselői, amely akadályoztatva van, hogy a külső vagy a kárt, a fontos szervek a vége annak biztosítása érdekében, valamint megőrizni a funkciók.

Azonban mindig azt mondta, hogy a fizikai kedves egybeesik a jól-lét, illetve egészségi; folyamatosan igazi, mindamellett, hogy jól érezzük magunkat, valamint a test válaszok, reakciók, minden rendben, kifejezetten a memória az, hogy mindenki egy sovány test, vagy kevesebb a zsír, mint a normál. Amikor azt gondoljuk, hogy a pozitív érzések, a személyes testi tapasztalat önkéntes és/vagy fizikai, egy felismeri, hogy mennyi tartoznak megvalósítására, valamint a fenntartása, többé-kevésbé tartós, az optimális súlyt, ami gyakran azonban nem folyamatosan, a nap pozitívan, a hiánya veszélyes buildups alá rejtve a típusú kövér előleg.

De mi is az a szándékom, hogy adja meg a melléknév VÉKONY?

De mi is az a szándékom, hogy adja meg a melléknév VÉKONY?A sovány test, hogy NEM zsír, nagyobb, mint az a követelmény, hogy a lehető legjobban kihasználni, a teljesítmény, valamint optimalizálni a funkciók a fajták, amelyhez tartozik: szerint a javaslat felett áll, az oximoron, hogy élő néha a Természetben, ahol egy vaddisznó a vad, állami “sovány”, annak ellenére, hogy a zsírsejtek bőségesen par minőség. Ebben az összefüggésben a “slim” tekinthető, mint a “gyakorlati”.

Nyilvánvaló, hogy a vékony kell csökkenteni ökológiai jellemzők azonosítása minden élő faj. Ha egy bálna, a test zsír szükséges a túléléshez, a Férfiak, az ellenkezője igaz: a kövér, felhalmozódott a küszöb fizikai, amely következésképpen nem járulnak hozzá a szerkezet alapvető sejtek, hozzájárul a kedvezőtlen egészségügyi, valamint az emberi boldogság.

Ez biztosan igaz, hogy a kövér szolgál energia tartalék a szerencsés … nem vagyunk születések!– valamint, hogy a zsírszövet rétegek a funkció a pajzs minket a hideg: ezek a lehetőségek eltérés az opportunista emberi fiziológia, mivel a test képes arra, hogy módosítsa annak érdekében, hogy legyen, hogy egy érdeme kell. Például, csak a lábát a jeges emelkedett a hegyvonulatok él a lakosság, mint a Hunzas, hogy nem tudom, az elhízás, tovább élnek, valamint híresek a tulajdonságait, erejét is ellenállás. Csak a bálnák előny, amit ők szülte meg: hogy a bálnák. De az a Fickó, légy Férfi!