Egészséges táplálkozás, hogy megakadályozzák a legsúlyosabb betegségek

0
1603
Egészséges táplálkozás, hogy megakadályozzák a legsúlyosabb betegségek

Mivel az idő Hippokratész jött, hogy világos legyen, hogy az egészségügyi attól függ, hogy a közel-től a stílus, az étel, amit veszünk. Az étel mérgező anyag minket, vagy, hogy a méregtelenítés mindkét minket, hogy erősítse meg minket, vagy, hogy gyengék vagyunk, megszerzése, kövér, vagy erősítse az izmokat.

Jelentős kutatási tanulmány azt mutatja, hogy a megfelelő táplálkozás segít elkerülni számos betegség, köztük a kardiovaszkuláris betegség, stroke, magas vérnyomás, neurodegeneratív betegségek, cukorbetegség, testsúly problémák, illetve onkológiai betegségek. Ezek meghatározott, még a betegség az emberek hangsúlyozni, hogy a megjelenése csatlakozik egy életforma által azonosított túl sok ételt, valamint nem elég a fizikai mozgás.

Ha kívánjuk, következésképpen, véd a különböző betegségek is tovább élnek, a legelső dolog az, hogy helyes a napi élelmiszer.

Mi azt jelzi, hogy egy egészséges, kiegyensúlyozott étrend?

Mi azt jelzi, hogy egy egészséges, kiegyensúlyozott étrend?A kereslet fogyasztani jól élni, hát ez jelenleg létre. Táplálkozás, valamint a wellness szorosan kapcsolódnak egymáshoz, mint a táplálkozás, valamint a feltételeket. Szóval ez csak egy kérdés a választás, szokások, duplikált idővel létre különböző anyagcsere visszajelzések, valamint mobil. Mégis pontosan mit jelent, azt sugallják, hogy egy egészséges, kiegyensúlyozott étrend?

Mielőtt ezt a vizsgálatot, nyitott különféle helyzetekben, valamint egy korlátlan különböző válaszok, amelyeket kevés tudományos érdemes. Tulajdonképpen, a múltban hangsúlyozva, hogy mi van a diétás megközelítés sokkal inkább jogos (kitalálni, hogy szükség lehet a vizsgálat nagyon bonyolult, drága, hosszú idő is jelenleg nincs konkrét megoldás) sokkal fontosabb, hogy nevezze meg azt a végzetes hibát, hogy meg kell akadályoznunk, hogy követett el.

Amint megértjük, hogy a hibákat tudunk elfogadni különböző rutinok vonatkozásában a kedvezmények, valamint az élelmiszer társadalmak különböző. Röviden, nem számítanak annyira, ha megeszed a brokkoli, káposzta, vagy fehérrépa annyira, mint hogy kiválassza a leggyakrabban ezek közül az élelmiszerek, ezzel szemben a francia sült krumplit vagy a trükköt! Átalakuló gyakorlat nem könnyű, de lehetséges. Fedezze fel, hogy a program Táplálkozás Potenziativa.

Van néhány hiba, hogy tulajdonképpen nem történt kapcsolatban számos betegség, hogy a sztrájk nekünk, illetve azt is, hogy a kiigazítás ezek az elsődleges lépés, amit tehetünk, hogy ne a betegség, valamint meghosszabbítsák a szempontból az élet.

Túl sok a glikémiás terhelés: fogyasztunk túl sok a cukor, valamint a túl sok finomított szemek. Desszertek, üdítők, cukor, kávé, tészta, kenyér, rizs, ropi, keksz megtámadták a táblák, valamint a destabilizálja a vércukorszint. Ezt követően hozza a tüskék az inzulin termelés okozza a különböző anyagcsere-változások. A szolgáltatás célja, hogy csökkentse a cukor fogyasztás, valamint cserélje ki csiszolt szemek, a teljes kiőrlésű változat.

A zsírok összetétele: a rendszeres nyugati étrend biztosít, a túlzott mennyiségű többszörösen telítetlen zsírsavak, omega-6, amelyek gyulladásos, valamint a nem biztonságos. Ez abból adódik, hogy a magas bevitel napraforgó olaj (jelen a sok ipari tételek), valamint a gazdag élelmiszerek gazdag arachidonsav például sajtok, valamint a húsokat. A testünknek szüksége van egy jobb bevitel többszörösen telítetlen zsírok, omega-3, a halak, valamint az egyszeresen telítetlen zsírok, mint például azok voltak a hozzáadott szűz olívaolaj. Elfogadható kis adag telített zsírsavak, mint azok fedezte fel a vajat.

A szerkezet a makro: a kapcsolat a kettő között a makro különbözött, mint a múltban is, mint ma, azt feltételezzük, hogy nagyobb arányban szénhidrátot, mint a zsírok, valamint a fehérje. Azonban a legfontosabb, ezek a szénhidrátok nagyon készült, a szemek helyett zöldséget, valamint a gyümölcs. Szükséges méretezni, a látótávolság a funkció a feladat: ha játszani egy nagy sport vehet nagyobb mennyiségű szénhidrát, szembeállítva azokat, hogy ne ezelőtt.

Mit kell fogyasztani, hogy elkerüljék a rák

Mit kell fogyasztani, hogy elkerüljék a rákBeszélni élelmiszerek, hogy megvédje a rákos sejtek egy súlyos túl-egyszerűsítése is valahogy félrevezető. Az egyik, hogy biztosítja, hogy a rák egy élet-stílus teljes, egészséges épített 4 bázisok: táplálkozás, élelmiszer-kiegészítés célzott ha szükséges, a fizikai képzés, valamint a belső munka, amelynek célja különösen a monitoring, a szorongás.

Nincs étel önmagában is megvan a képessége, hogy megakadályozza a rákos sejtek hasonlóképpen, mivel az optimális teljesítményt a mikroorganizmus engedélyezve van, hogy egy teljes, valamint a kiegyensúlyozott diéta, nem pedig a látótávolság az egyes élelmiszerek.

A másik, meg kell születni észben, hogy a test gondoskodni napi megszüntetése rákos sejteket, hogy létre, mint egy teljesen természetes következmények az öregedési folyamatot. Csak bizonyos esetekben, amikor a szervezet elveszti a képességét, hogy dobja ki az egészségtelen sejtek, nő a növekedés tudományosan is releváns.

Egyes oldalait, ez az immunrendszer védelmi, gyakorlása, a gyomor-bélrendszer, mert létezik a microbiome is, ennek eredményeként, vagy közvetve kapcsolódó, ezeket szintén a design étel.

Az étrend-anti rák

Az étrend-anti rákBár nem kétséges, az az igazság, hogy a diéta egy szilárd hatása a létrehozásának lehetőségét, súlyos egészségügyi problémákat, mint a rák, nincs magányos nézet, hogy mi a rákellenes étrend jobb. Tudjuk, hogy vannak bizonyos élelmiszerek, amit el kell kerülni, mint a feldolgozott hús, a hús is kész, a cukorral, valamint az alkoholt mértéktelenül. Hasonlóképpen, mi is tudjuk, hogy vannak ételek, amelyek biztonsági tevékenységek, mint például az öko-barát különösen a keresztes zöldségeket, fűszereket, rost, zöldség. A csökkentés a fogyasztás a korábbi, valamint a emelkedése a bevitel a 2., összefüggésben azonban a diéta, hogy az általános kiegyensúlyozott, ez biztosítja a lehetőséget, hogy a nagyobb elkerülése.

A beteg, aki tényleg foglalkozik a rákos sejtek kell fizetni konkrét érdeke, hogy a design élet, valamint a táplálkozás. Ezekben az esetekben ez tökéletes kiegészítője az onkológus az ügyfél a támogatást a táplálkozási, hogy ad egy személyre szabott módszerrel, hogy a táplálkozás. Nyilvánvaló, hogy az ügyfél akadályozza élelmiszerek, amelyek elősegítik a rákos sejtek, de ez az érzés kell elhelyezni, a tetején a lista a feldolgozott hús, a hús égett vagy túlzottan főzve, az alkohol, valamint a cukorral. Nyilvánvalóan ebben az esetben nem a mentesség, az egyszeri hogy hozzon létre egy baj, de az normális, az élelmiszer -, hogy lehet, hogy sürgesse a ismét a rákos sejtek.

Összességében mondhatjuk, hogy az élelmiszer-fontos szerepet játszik a előmozdítása, illetve védelme ellen kezdete feltételeknek, ezért azt javaslom, hogy kövesse a videó tanfolyam “Táplálék potenziativa”!