Pszichológia: 5 tipp, hogy maradjon fiatal … vagy fiatalon térsz vissza.

0
1849
Pszichológia: 5 tipp, hogy maradjon fiatal ... vagy fiatalon térsz vissza.

Lenne például, hogy maradjon az “örökké fiatal”?

Lenne például, hogy maradjon az örökké fiatalEz az egyik reméli, titkos, hogy bármely természetes személy, aki ténylegesen eltelt egy adott korban, majd látva, hogy a saját test, valamint a saját esze, mint a “régi”. Az ANL ma látni fogjuk, egy-egy gyűjtemény a kutatások valóban nagyon érdekes, hogy milyen, hogy “érzelmileg fiatal” … végül is, ha belegondolok, ez az, ami a különbség a között, aki “úgy érzi, régi, egyben régi, valamint azokat, hogy fiatalnak érezze magát!

Elintézte, hogy figyeljen rá? Ezek a javaslatok, kivéve az utolsót, melynek célja a “dobd el” csak az egyik utolsó munkahelyek prof. Richard Wiseman. hogy veszi az adatokat a kutatások Ellen Langer, pszichológia professzora a Harvard, aki élete nagy részében megvizsgáljuk a pszichológia, a rangidős, s így megtalálni, hogy pontosan hogyan kell “mennem fiatal”.

A technika, Langer valójában megerősítette, hogy a “józan ész” hitt évek: ha utánozni egy fiatal ember, hogy a végén, hogy valójában egy kis fiatalos. Felismeri, hogy ez nem a “hang ítélet közös, hogy” még, hogy bennünk igyekeztünk minden alkalommal, amikor felfedeztük magunkat beszél, a barátai, a “times telt el”, mint mi azonnal célja, hogy alakítsa át azokat az “őrült fiatalok”;-RRB-.

A “ha” ez egy bonyolult érzés, amely alapján különböző érzelmi fogalmak, kezdeni alapján a jóslatok, egyéni elégedett, valamint hagyta szó, hogy a társa Luca Mazzucchelli, a vonzó videó megmagyarázza, mi ez:.

Megvan a képessége, hogy látod? Felismerem, hogy felismerte jelenleg, amit azonban sokkal jobban kell figyelni, hogy új pont a véleményét a régi dolgokat. Egy további lényeges szempont a “mintha” társul a emboided megismerés, hogy feltárja nekünk egyre több minden nap, hogy a rendszer az elme-test munkát.

Ha a technika, úgy viselkedsz, mint egy fiatal, energikus részei a fejemben, hogy tényleg úgy érzed, tényleg fiatal vagy fordítva … azaz, ha feltételezzük, hogy a fiatal, áthelyezik, mint egy fiatal felnőtt. Nyilvánvaló, hogy ez a rendszer nem zárt kör azonban egy nyitott rendszer, amely továbbra is valamilyen módon szintén befolyásolja a környezet, amelyben él, valamint az egyének felismerik … eltekintve attól, amit olvasol, hallgatsz, valamint látni.

Hogyan néz fiatalabb, mint korábban.

Hogyan néz fiatalabb, mint korábban.Intéznem valamit, hogy lehet kezelni: számos kutatási vizsgálatok során kiderült, hogy azok, akik kellett gondoskodni a növény ház, tényleg úgy éreztem, fiatalos, valamint sokkal több az irányítást az életed … hogy parafrázis, ő továbbra is ápolni, az érdekek, amelyek a tájékozott, mint a hangszer, játék, kártya, bowling, bármilyen tevékenység, amelyben úgy érzik, hasznos is irányít. A szabvány csak a növény kezelésére, valamint gondoskodni a növény törődünk magunkkal, egymással, a körkörös logika, mint ha … az biztos, hogy ugyanezt teszi az emberi lények, valamint a háziállatok, amellyel a dolgokat bonyolítani egy kicsit. Továbbá egy vörös hal, jól megy.

A energikus: az egyik a sok kísérlet Langer, ténylegesen vizsgált ez az érzés használata alapvető vizsgálatok napi egy kórteremben. Néhányan megkérdezték, hogy egyszerű vonatkozik, napi, mint például, hogy mit fogyasztott tegnap este, vagy ahogy nevezik a fejemet. Az egyének alá, hogy ezek a kis edzés valójában rögzített minőségi “reaktivitás magas”, sokkal óvatosabb, valamint több memória, valamint ezt az emelkedett az önbecsülésüket.

Ma már értem, még inkább, mint valaha, a videó játékok, braintrainer, la settimana enigmistica, mint állam, az elme hasonlít egy izom, ha nem használja atrophia … szerencsére, csak úgy, mint minden izom tömeg, egy kis fellendülés, akkor újra a vonat. Ezután energikus mentálisan, ahelyett, hogy kihasználva a számológép, a matematika kézzel, vagy még sokkal jobb a fejedben, továbbá olvassa el PsiNeL segít fenntartani az aktív lelkileg.

Tippek, valamint az ihlet, hogy nézd fiatalosabb.

Tippek, valamint az ihlet, hogy nézd fiatalosabb.Részt vett a fiatalok: a kísérletekben a Langer egyértelműen kimutatta, hogy azok, akik befektetni több időt más fiatalok, vagy fiatalok. Csak egy út az intézmények kitalálni, menjen, hogy a pedagógusok az elsődleges, valamint a ház előtt az egyetemen, majd döbbenten a különböző stílusok élet. Még pontosan ugyanazt a pontot lehet tenni egy egyetemi professzor, aki látja, hogy a fiatalok egész nap, valamint a munkavállaló az inps.

… megjegyzés: ezek a különbségek is minden bizonnyal látom, hogy a cég a fiatalok tesz minket igazán érzem fiatalabb. Általában a társadalomban ez a forgatókönyv is van a képesség, hogy korlátozza a kínos, ahol 50 évesek, hogy menjen be a klub a gyerekekkel, semmi ellen, talán ők automatikusan felismeri ezt az elvet, de azt hiszem, hogy fiatal maradjon, még akkor is, egyszerűen csak részt vesz azok, akik szellemileg fiatal, valamint megakadályozza, vagy legalább korlátozza az üléseken, akik érzelmileg régi.

Mozgás proaktív módon: hogy ez a teszt, akció is jár, mint ha 20 vagy tíz évvel fiatalosabb … sok kutatások azt javasoljuk, hogy a tánc, mint egy reactivator a fiatalok. Tánc nyomás, hogy mozog, mint ha fiatal voltam (természetesen, ha nem;-RRB-) … kérő sport, feladatok is, hogy lehet, hogy úgy érzi, ezzel …

Jól kezelt: sok kutatások bizonyítják, hogy a hölgyek igazán érzem fiatalabb azután, hogy a kozmetikus, valamint a pontos ugyanaz hozza a megszerzése, új ruhát foglalkozni a saját, valamint az is, hogy egy ajándék rendszeresen, szemben az egyéni, lehet, hogy egy GYÓGYFÜRDŐ. Az egyik a jelzések régi zsanér a hajlandóság, hogy nem messze jobban törődnek magukkal, valamint azt is élvezik, akik lelkileg fiatalabb, a konkrét szemben …