Főoldal

Kedves vendégünk, várunk a Csilla Hajklinikán - Budapesten a Szent István Körúton - már 12 éve. Kiváló minőségű európai hajak széles választékával illetve hozott haj bedolgozásával, tincselésével, tresszelésével a hajhosszabbítás minden megoldásával foglalkozunk. A hajhosszabbítás elengedhetetlen kellékei a jó minőségű haj, és a szakértelem. E kettő párosításával páratlan hajhosszabbításban lesz részed!

Elsők között hoztuk divatba Magyarországon a hajhoszabbítást!

Szalonunk az összes létező hajhosszabbítási módszerrel, technikával dolgozik. Hajhosszabbítás, hajdúsítás, mikrogyűrűzés, mikrocsomózás a legkiválóbb és legjobb minőségű hajakból! Szalonunk több hajhosszabbítási technikával dolgozik, ahol személyre szabottan kiválaszthatod a neked legmegfelelőbbet. A hajfelvarrás, mikrogyűrűzés, mikrocsomózás, hőillesztés mind olyan módszerek, melyekkel észrevehetetlen lesz a hajhosszabbításod, vagy hajdúsításod.

A minőség mellett rugalmasságra is számíthatsz!
Nem mondjuk, hogy majd menj el fodrászhoz....nem! Itt minden rendbe lesz téve, amit a fodrász megtehet: hajvágás, festés, szárítás. Mindenben a segítségedre vagyunk, ha tökéletes hajhosszabbítás vagy hajdúsítás a vágyad.

TANFOLYAM! Megtanulhatod a hajhosszabbítás összes technikáját egy tanfolyam keretében, erről telefonon kérj további információt! Elsajátíthatod a hajfelvarrás, mikrocsomózás, mikrogyűrűzés, hair protect technikáit, és rengeteg hasznos tanácsot is kapsz!

Kérj időpontot hajhosszabbításra, és Facebookos oldalunkon. nézd meg legújabb munkáinkat!